Vereniging

 

 

 

 

Op 22 november 2002 is de tennisvereniging Los Amigos ontstaan uit een fusie tussen de verenigingen Los Bigotes en The Smashing Fellows (T.S.F.). Beide verenigingen speelden toen al twee jaar samen op het park van Los Bigotes, waardoor een fusie voor beide verenigingen een logische volgende stap leek om de krachten te bundelen.  

 

Los Amigos is gevestigd in het volkspark aan de Prins Bernhardlaan 123 in Schiedam. De vereniging heeft een eigen park met drie verlichte banen. De vereniging heeft op dit moment ruim 100 leden die allemaal in meer of mindere mate actief zijn binnen de vereniging. Met de bar in eigen beheer betekent dat een ieder lid een aantal bardiensten per jaar draait, wat de gezelligheid aan de bar ten goede komt en waardoor je snel de andere leden leert kennen. Tevens kunnen hierdoor de prijzen laag blijven. Het tenniscomplex ligt er ook prachtig bij in het park.

De vereniging neemt deel aan de door de KNLTB georganiseerde competities in het voorjaar, zowel op de zondag (landelijke competitie) als op zaterdag en vrijdag (districtscompetitie). In het najaar wordt deelgenomen aan de herfstcompetitie. Daarnaast organiseert de vereniging in juli het Open Dubbel Toernooi en in augustus de clubkampioenschappen. Tussendoor worden nog meerdere gezelligheidstoernooien georganiseerd.