NLdoet deed het weer!

13 maart 2023


Zaterdag 11 maart was het weer de dag van NLdoet.
 
Wij krijgen al een paar jaar van het Oranjefonds een bijdrage om planten voor onze tuin aan te schaffen. Na de regenachtige dagen van de afgelopen tijd werden we op deze zaterdag blij verrast met een stralende zon.
 
Aschwin had een grote groep leden geregeld om te komen helpen en  BOKO heeft net als de voorafgaande jaren weer nieuwe struiken en plantjes gebracht. Er moesten een aantal struiken worden verplaatst, oude bladeren opgeruimd, voorjaarsplantjes in de verschillende bakken gezet en de klimop langs het hek moest verwijderd worden. Hier is een groot doek opgehangen.
 
Verder zijn bij de ingang de dode coniferen vervangen door siergras en zijn de grasvelden opgeruimd. Ook de oefenkooi is schoongemaakt zodat de muur weer een opknapbeurt kan krijgen. De ramen van het clubhuis zijn weer schoon en al het vaatwerk is afgewassen. Tijdens  de lunch werd iedereen getrakteerd op een heerlijke kop soep en broodjes kroket.
 
We willen alle vrijwilligers namens het Oranjefonds en LOS AMIGOS bedanken voor z’n inzet deze dag.

Je kunt de foto's in het fotoalbum bekijken door op deze link te drukken.

Groet Ria Kers🍒

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Ronald Utens 13-03-2023 23:30

Trots op de inzet van deze groep leden dit jaar. ! Los Amigos doet het weer en is klaar voor een nieuw tennis seizoen, hopelijk wordt het weer ook wat stabieler komende periode

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen