Evenement “Sport versterkt - kom buitensporten bij TV Los Amigos”

14 mei 2024


Wanneer?
Op maandag 27 mei, woensdag 29 mei, vrijdag 31 mei, maandag 3 juni, woensdag 5 juni of vrijdag 7 juni na schooltijd vanaf 14.30 uur. 

Voor wie?
Los Amigos stelt haar locatie beschikbaar voor alle kinderen uit Schiedam die willen komen bewegen in de buitenlucht. En omdat Los Amigos een tennisvereniging is … kun je bij ons op de genoemde dagen komen bewegen met een racket en ballen. Waar? Het park van Los Amigos is gelegen in een groen en rustig gedeelte van het Volkspark en bereikbaar via het voetpad op de hoek van de Penninglaan/Prins Bernhardlaan (zie de foto optioneelEr is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Kom je met de fiets, zet deze dan binnen het hek van ons park.                                                                                                                                                                                                                                        

Wat heb ik nodig?
Het enige wat jij mee hoeft te brengen is je enthousiasme én sportschoenen met goede zolen om op gravel te spelen. En .. dat zijn geen sportschoenen met noppen of een grof profiel*.

*De zool van een gravel tennisschoen is meestal gemaakt van rubber. Het profiel van de zool is fijn en heeft vaak een vissengraat motief, dit zorgt voor veel grip op de ondergrond. Ook als het nat wordt hoef je met zo’n schoen niet bang te zijn om uit te glijden,daarnaast plakt er geen gravel aan de zool.

Los Amigos zorgt er dan voor, in samenwerking met Stichting Niemand Buiten Spel, dat er die dag  ervaren tennistrainers, rackets en ballen aanwezig zijn.

Wat kost het?
Deelname is gratis na aanmelding, mede dankzij een financiële bijdrage van de gemeente voor ons initiatief om kinderen meer te laten (buiten)sporten. 

Hoe geef ik me op?
Meld je dan aan via de speciale pagina op de website van onze vereniging of stuur een e-mail met je contactgegevens naar [email protected]. Als we weten op welke dag je wilt langskomen, hoe oud je bent, op welke school je zit in Schiedam én hoe we je via telefoon of e-mail kunnen bereiken, nemen we zo snel mogelijk contact op!

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen