Uitwisselingstoernooi Los Amigos - Spieringshoek

26 augustus 2022


Zondag 21 augustus was het dan eindelijk weer zover. Na jaren van corona mochten we weer “Los” met ons jaarlijks terugkerend uitwisselingstoernooi met TV Spieringshoek.

Dit jaar was ons gezellige park aan de beurt om het te organiseren dus vanaf 10 uur werd iedereen gastvrij ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Het zonnetje scheen ook al volop dus de sfeer zat er al meteen goed in. Na de koffie ging iedereen de banen op, het was een gezellige boel. Jong en oud deed mee en alles werd gezellig door elkaar gehusseld.

Door de grote opkomst waren er nog 2 extra banen gehuurd bij van Vliet zodat niemand lang zat te wachten.

Tijdens de middagpauze werd er nog het altijd hilarische “rondje baan” gespeeld en iedereen heeft mee mogen doen aan de gratis tombola waarbij leuke prijzen te winnen waren. Ook de inwendige mens kreeg de nodige aandacht, er kwamen ’s-middags regelmatig wat hapjes en snacks voorbij die de alom bekende dames weer goed verzorgd hadden.

Als klap op de vuurpijl was er dan als afsluiter nog een gezellige barbecue onder leiding van grillmasters Paul en Gerald. Ook daar kwam niemand wat tekort en was er ook nog een lekker toetje. Kortom, het was een super geslaagde dag met gezellige sportieve mensen en zeker weer voor herhaling vatbaar.

 Klik hier voor bekijken van de foto's 

(Met dank aan Marit voor de leuke tekst)

Nieuwscategorieën Toernooien


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen