Nu opgeven bardiensten via de website of met de KNLTB ClubApp

13 maart 2022


Elk spelend lid van de vereniging (uitzondering dag- en jeugdleden) moet een aantal bardiensten vervullen, dit komt meestal neer op zo'n 3 keer per jaar.
 
Je kunt zelf heel eenvoudig, op meerdere manieren, diensten inplannen. De tijdstippen waarop je die vervult kan je zelf uitkiezen.
 
Er zijn 2 manieren om te plannen:
 
Via de ClubApp
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club -> Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.
 
Via de Clubsite
Via de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd via  ‘Mijn Club’ kan je naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.
 
Herinnering                                                                                                           
Vóór aanvang van de kantinedienst krijg je twee herinneringen via e-mail. 1 week voor aanvang en 1 dag voor aanvang van de bardienst.  
 
Bardienst afkopen
Natuurlijk is er ook de mogelijkheid je bardiensten af te kopen voor 75 euro (25 euro per bardienst). 
Laat dit even weten aan het secretariaat, dan sturen wij je hiervoor een factuur. 
 

Voor uitleg over de KNLTB Clubapp klik hier

Namens het bestuur
Pauline Utens

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen