De bardiensten e.a. diensten voor 2023 staan weer online! Meld je nu aan!

15 maart 2023


Beste leden

Ook dit jaar hebben wij jullie hard nodig om alle evenementen dit jaar goed te laten verlopen. Want alleen samen kunnen wij er een succes van maken. 

De inschrijving voor de diensten doen we dit jaar iets anders dan het afgelopen jaar. Alle bardiensten voor 2023 staan open, tot aan de herfstcompetitie kun jij jezelf via de clubapp of de clubsite inschrijven. 


Aan jullie allen het verzoek je in te gaan schrijven voor de diensten, zoals bekend draait elk spelend lid (behalve jeugd- en dagleden) 3 diensten in een jaar! Vind je het leuk om als daglid alsnog één of meerdere bardiensten te gaan draaien dan wordt dit zeker gewaardeerd! 


Wij kunnen op de website in beheer goed zien hoeveel diensten een ieder gedraaid heeft of aan welke activiteiten iemand heeft deelgenomen. Leden die zich niet opgeven en geen diensten draaien krijgen aan het eind van het jaar alsnog een afkoopfactuur voor de niet gedraaide diensten. 

We moeten het samen doen, wij zijn samen Los Amigos 

 

Schrijf je in voor 25 maart Hoe sneller je reageert, hoe meer keuze je hebt. Hoe langer je wacht, hoe minder keuze je hebt en ... wordt je automatisch ingedeeld !!!

 

Belangrijk om te weten: tijdens alle bardiensten sta je achter de bar en indien nodig ook in de keuken. Tijdens het open toernooi zijn er wel aparte diensten voor de bar, keuken en buiten-keuken. Daarnaast kun je dit jaar ook kiezen om deel te nemen aan werkdiensten in plaats van een bardienst.
 

Certificaat
Iedereen die bardiensten draait moet in het bezit zijn van het IVA-certificaat. Via de website https://nocnsf.nl/alcohol-en-sport kun je de link naar de cursus vinden. Klik op alcohol en sport, in de tekst staat IVA-certificaat, als je hier op klikt kom je bij de e-learning. 

Indien je al in het bezit bent van het certificaat stuur deze dan aub naar mij door  

Je kunt zelf heel eenvoudig, op meerdere manieren, diensten inplannen. De tijdstippen waarop je de bardienst vervult kan je zelf uitkiezen.

Er zijn 2 manieren om jouw diensten in te plannen:

Via de ClubApp
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club -> Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Via de Clubsite
Via de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd via  ‘Mijn Club’ kan je naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

Herinnering
Vóór aanvang van de bardienst krijg je twee herinneringen via e-mail. 1 week voor aanvang en 1 dag voor aanvang van de bardienst. 

Wij hebben zin in een leuk tennisjaar 😊

Nieuwscategorieën Activiteiten


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen