Foto's

Tijdens de diverse evenementen die op ons park worden georganiseerd worden er door diverse mensen foto's gemaakt die dan weer in een online fotoalbum worden geplaatst, zodat iedereen deze kan bekijken. Om alle foto's te zien kunt u op één van onderstaande foto's klikken, waardoor u wordt doorgelinkt naar het fotoalbum waarin alle foto's staan die tijdens dat evenement zijn gemaakt.uitwisseling
Zondag 12 augustus hebben we weer ons jaarlijks terugkerende uitwisselingstoernooi met Spieringshoek gespeeld. Mede door het goede weer is deze dag weer een fantastische dag geworden. De deelnemers werden om 10.30 uur onthaald met koffie en gebak waarna er op 5 banen tot 16.30 uur wedstrijden van een half uur werden gespeeld. 
Na de prijsuitreiking was door slagerij Groeneveld een barbecue bereid die door alle deelnemers en aanhang best in de smaak viel. Al met al dus weer een zeer geslaagde dag.


OT 2018Nadat we vorig jaar ons toernooi moesten afgelasten wegens de brand in ons clubhuis, waren we benieuwd of de deelnemers van vorige jaren weer zouden inschrijven voor ons toernooi. Gelukkig waren de tennissers ons niet vergeten en was ons toernooi weer helemaal vol geboekt. Op dinsdag, donderdag en vrijdag waren er  tennissers met sterkte 3 die op baan 1 een demonstratie partij gaven wat zeer in de smaak viel bij het publiek. Door het mooie weer konden alle partijen op onze eigen banen worden gespeeld. Er waren veel complimenten van de deelnemers voor ons nieuwe clubhuis, de organisatie van het toernooi en de uitstekende buitenkeuken die de hele week werd bemand door Mandy, Janice, Cees en Lauran. Een zeer geslaagde week dus.


kampioenenZondag 3 juni was de laatse dag van de voorjaarscompetie en wij konden aan het eind van de dag ons 1e zondagteam met Mandy, Christien, Jeroen en Lauran feleciteren met het kampioenchap in hun klasse. Het bleef tot op het laatse moment spannend want ook diverse andere teams uit deze poule konden op deze laatste speeldag nog allemaal kampioen worden.

 

 


vlag hijsenZondag 1 april was het dan zover. Ons nieuwe clubhuis werd die dag officieel geopend door onze voorzitter. Dit gebeurde door het hijsen van de nieuwe verenigingsvlag en het openen van de toegangsdeur met een nieuwe sleutel. Het werd een hele gezellige dag met voor alle aanwezigen een glaasje bubbels en koffie met gebak. Verder was er voor de liefhebbers ook nog een toernooitje georganiseerd. Door het slechte weer van de afgelopen tijd waren de banen op ons eigen park nog niet bespeelbaar maar we mochten wel op de banen van onze buurman Martin van Vliet spelen. Van het hele gebeuren zijn door SBS 6 opnamen gemaakt welke die avond in Hart van Nederland zijn uitgezonden.


herbouw clubhuisInmiddels is de herbouw van ons clubhuis klaar. Diverse bedrijven hebben  ons clubhuis weer opgebouwd en zal op zondag 1 april 2018 precies een jaar na de brand het clubhuis feestelijk worden geopend.


 

 

 


 

 

Tennisvereniging LOS AMIGOS Prins Bernhardlaan 123, 3116 HH Schiedam telefoon: 010-7506427.mail:hbernard@hetnet.nl

© www.riakers.nl